yukarı

Yedi koltuklu lüks SUV arayanlar için: Sehol X8 Plus

Standart X8’i temel alan X8 Plus yedi koltuklu lüks SUV arayanları kendine çekmeyi planlıyor.

19 Temmuz 2022 kaynak: Sehol

SUV, JAC Motors tarafından Sehol markasıyla hayata geçirildi ve adından da anlaşılacağı gibi X8 Plus, standart modelden biraz daha büyük. Standart olarak yedi koltuklu olarak sunulacak ancak daha fazla lüks ve alan arayanlar altı koltuklu sipariş edebilecekler.



Dışarıdan bakıldığında, X8 Plus, keskin LED gündüz yanan farlara sahip dik ön tasarım, dört ana far ve tamamen siyah bir ızgara sayesinde oldukça etkileyici bir duruşa sahip. Tam genişlikte bir LED ışık şeride de mevcut.



Sehol, SUV'yi standart olarak X8'in 18 inçlik jantlarına kıyasla 19 inçlik bir jant seti ile donatmış. Bu jantlar, basit siyah ve gümüş beş kollu tasarıma sahip. Belirgin karakter çizgileri, tekerlek davlumbazları ve külbütör panellerindeki siyah kaplama gibi detaylar X8 Plus’un profilinde dikkat çekiyor.



X8 Plus'ın arkası, belki de dış tasarımın en ilgi çekici tarafı. Yeni görenler için, iki T şeklindeki arka lambayı birbirine bağlayan belirgin bir LED ışık şeridine sahip. Ayrıca plaka için büyük bir alan, tamponun alt kısmında siyah kaplama, küçük bir difüzör ve gümüş vurgulu çift sahte egzoz boruları da bulunuyor. SUV'nin iç mekanının ayrıntılı görüntüleri internete düşmedi.



Güç aktarma detayları henüz doğrulanmadı. Ancak muhtemelen standart X8 ile aynı güç aktarma sistemine sahip olacağını, yani altı vitesli çift kavramalı şanzımana bağlı 181 hp ve 300 Nm torka sahip 1.5 litrelik turbo benzinli motora sahip olacağını tahmin ediyoruz.